Dr. Veress fogorvosi Stúdió, Tata

Szolgáltatásaink

Kiemelt figyelemmel és gondos precizitással várjuk Önt

Élethű fogpótlások

Rendelőnkben az összes fix és kivehető fogpótlási lehetőség elérhető. Készítünk koronákat, hidakat, de teljesen vagy részlegesen kivehető protéziseket is, hogy Ön ismét felszabadultan és bátran tudjon mosolyogni.

Esztétikus héjak

Ma már bárkinek lehet természetesen tökéletes mosolya! Az elszíneződések, egyenetlenségek, kisebb formabeli rendellenességek és a fogak közötti rések problémája ugyanis könnyedén orvosolható természetes hatású kerémiahéjak alkalmazásával.

Implantátumok

Titán implantátumokra készült esztétikus fogpótlások. Szájsebészeti beavatkozásainkat országosan elismert, tapasztalt szájsebészeink végzik. Az eredmény önmagáért beszél: a beültetett csúcsminőségű implantátum mind érzésre, mind külsőre olyan lesz, mintha a saját foga lenne. Nyerje vissza mosolyát és fogai egészségét!

Fogfehérítés a fiatalos mosolyért

A magabiztos, igényes megjelenés elengedhetetlen eleme az ápolt, fehér fogsor. Életmódunkból fakadóan a fogaink könnyen elszíneződhetnek, de ma már olyan technológiák állnak rendelkezésünkre, amikkel a fogfelszín károsítása nélkül lesznek látványosan fehérebbek a pácienseink fogai.

Parodontológia - a fogak hosszú távú megtartásának kulcsa

Rendelőnkben kiemelt figyelmet fordítunk a teljes szájüreg higiéniájára. Kevesen tudják, de azzal hogy egy rossz fogat betömnek, vagy implantátumot helyeznek be, még nem tekinthetjük 100%-osan megoldottnak a problémát, hiszen az íny és a fogágy állapotára is ügyelni kell. Parodontológiai szolgáltatásunkkal biztosítjuk.